top of page

Outplacement, onze expertise sinds 1991

Vergelijk Pangloss Outplacement met een wandeling door het bos

Onze unieke Human Made outplacementprogramma's zijn vergelijkbaar met een wandeling door het bos. Frisse lucht, nodig om het verleden te analyseren en erover na te denken, in het heden zijn om een nieuwe professionele toekomst voor te bereiden. Zuurstof is de eerste levensbehoefte. Door een unieke methodologie past uw Pangloss-coach zich aan uw ritme en behoeften aan.

Kwaliteit, flexibiliteit en beschikbaarheid zijn onze sleutels tot uw succes.

Success Ratio

In 2020 hebben 85% van onze kandidaten (met een gemiddelde leeftijd van 52 jaar) dankzij onze persoonlijke service bij Pangloss Outplacement een nieuwe arbeidsovereenkomst ondertekend of een eigen bedrijf gestart binnen de periode van hun programma.

Onze op maat gemaakte en gepersonaliseerde aanpak levert duidelijk resultaat op! Pangloss hielp al 6000 mensen tijdens hun transitie.

Pangloss Outplacement is gebaseerd op het "Human Made" concept

In de praktijk passen onze coaches zich aan het profiel van ieder individu aan. We zijn geen grote fan van gestandaardiseerde en uniforme methoden, omdat we begrijpen dat elke kandidaat uniek moet zijn.

Hoewel Outplacement absoluut onze kernactiviteit is, bieden we ook Preplacement aan (een service die is opgezet voor werknemers die te maken hebben met radicale keuzes op het werk en waarbij beide partijen liever geen ontslagprocedures gebruiken).

WAT MENSEN ZEGGEN

'Ontslagen worden op 52-jarige leeftijd ... niet voor de hand liggend maar toch een geweldige kans voor mij. Na een gedegen balans tussen mijn professionele leven met mijn coach en de persoonlijkheidsanalyse van Pangloss Executive, werd het me duidelijk dat het tijd was om zelfstandig een nieuwe weg in te slaan. Ik ben mijn eigen bedrijf begonnen met natuurlijke en biologische cosmetica. Tijdens de verschillende workshops georganiseerd door Pangloss Executive, heb ik zelfs mijn merknaam gevonden: Marinette.

Daarnaast werd er een brainstormsessie georganiseerd met zakenmensen van Muriels Business Netwerk die me hielpen bij het verfijnen van mijn bedrijfsplan. Alles is in het werk gesteld om mijn activiteiten en de grote overstap die ik heb gemaakt mogelijk te maken. Je kunt dus zien dat op 52 jaar absoluut alles nog mogelijk is, zoals belichaamd door Muriel! Het leven begint op 50! '

Dominique Marinus

Founder Marinette Cosmetics

bottom of page